Lambertus Zijlplein 25 1067JR Amsterdam - 020 411 23 86

Image
Hünkar is een hoge rang binnen het Ottomaanse (een kalief staat nog hoger op de ladder) en komt overeen met prins, koning of keizer, al wordt de titel gewoonlijk niet vertaald. Een Hünkar staat aan het hoofd van een sultanaat.

Het sfeervolle Hunkar Restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor U klaar. U kunt de hele dag in Hunkar Restaurant terecht om hiervan te genieten.

Ons restaurant biedt plaats aan ongeveer 300 personen en heeft een ruime parkeergelegenheid. Van een gezellig diner met z’n tweetjes tot een feest van tientallen gasten, wij doen ons uiterste best om u een leuke en geslaagde avond te bezorgen!

Ontbijt

Een heerlijk begin van de dag met een voortreffelijk en zeer gevarieerd ontbijtbuffet in het restaurant! Dagelijks vanaf 10.00 t/m 13.00 uur (ook in het weekend vanaf 10.00 t/m 13.00 uur) opent het uitgebreide ontbijtbuffet.

Lunch en diner

Van 10.00 tot 01.00 uur kunt u gebruik maken van onze uitgebreide  menukaart waarin u een grote variëteit van smaakvolle gerechten aantreft voor de lunch en het diner.

Lounge

Hunkar Restaurant heeft ook lounge gedeelte. Onze lounge biedt plaats aan ongeveer 40 personen.

Terras:

Vanaf 10.00 tot 01.00 uur kunt u gebruik maken van ons terras voor lunch en/of diner.